Ontdek direct de mogelijkheden

Bij het Stadslab kan er van alles! Of je nu voor het hele team een workshop wil organiseren, een benefietgala wil neerzetten of een diner voor je hele studentenvereniging verzorgt… het kan hier allemaal. Op basis van jouw wensen passen we de inrichting van de zaal of het festivalterras aan.

HardingWedding 290 websize

StadsLab 0683 mogelijkheden bij stadslab groningen - festivallocatie groningen StadsLabLiveFeb2022 1202

Mogelijkheden events

Stadslab Groningen is er voor evenementen, feesten en activiteiten van elk formaat. Dat kan bij jou op locatie, of hier bij Stadslab. Een stoere, industriële plek: van een robuust houten palletmeubel tot een foodtruck of ruige olievaten. Voor jouw vrijgezellenfeest, festival, congres of vergadering. We bieden voor ieder evenement een passend concept en bieden altijd full service.

Festivalterras

Met onze regelmatig wisselende menukaart is je bezoek aan het Stadslab en festivalterras keer op keer een smakelijke verrassing. Heerlijk eten en drinken doe je hier met uitzicht op de mooiste zonsondergang van Groningen. Maak je reservering hier, of kom gewoon langs binnen openingstijden.

200731 201800 1499 RM Ruben May
mogelijkheden catering bij stadslab groningen

Mogelijkheden catering

We verzorgen catering niet alleen bij Stadslab, maar ook bij jou op locatie. Creatieve borrelhapjes, biologische hamburgers en bruisende cocktails; alles kan worden geregeld.

Verhuur van meubels

Op zoek naar (festival)meubels, barbecues of stretchtenten? Wij hebben het allemaal. Lees hier meer over de mogelijkheid om ze te huren.

Diepzeekonijn Stadslab Terras Promo018 Diepzeekonijn Stadslab Terras Promo008 Diepzeekonijn Stadslab Terras Promo001
LucasKemper Stadslab 2 LR 44

Vergaderruimtes

Én Stadslab is er voor ondernemers die willen werken in een inspirerende omgeving: bij ons huur je fijne vergaderruimtes en inspirerende flexplekken. Interesse in zo’n toffe werkplek? Kijk dan eens hier.