Terras afhuren

Méér gezelligheid! Wil je je verjaardag groots vieren, een netwerkborrel organiseren of een ander evenement neerzetten? Ons gezellige festivalterras is daar helemaal voor geschikt!

200731 210005 3943 RM Ruben May

Een nieuwe wereld, op 5 minuten fietsen vanaf het stadscentrum

Fair Fashion Festival Groningen Cindy van Rees 20190610 Compressed 4551 scaled

Wij faciliteren graag en stellen ons gezellige privéterras ter beschikking voor groepen van 50 tot 120 personen. Met je eigen muziekkeuze en de vrijheid om de tent naar wens te decoreren, maak je het helemaal je eigen feestje. Wat staat er voor je klaar? Je privéterras met maximaal 60 zitplaatsen en een bijbehorende tent voor nog eens 60 personen. Kies voor een bijpassend arrangement of bestel eten en drinken van de kaart zoals je dat gewend bent.

Bekijk de mogelijkheden in onze evenementenplanner en neem contact op wanneer je een reservering wil plaatsen voor een grote groep.

Jouw eigen sit-down festival

Groot, groter, grootst. Bedrijfsevenementen met veel genodigden of een feest met heel je vereniging? Ons kant-en-klare festivalterras leent zich perfect voor een sitdown festival en is daarom ook te huren voor je eigen evenement. Het terras is aangekleed met mooie ruige loungebanken, lange tafels, vuurkorven, stretchtenten, een foodtruck én de mogelijkheid om buiten muziek te draaien. Je organiseert je eigen festival al vanaf 200 personen! Bekijk de mogelijkheden in onze planner en bereken de prijs voor jouw event.