Verhuur & events op locatie

Onze unieke industriële look bij jou op locatie? Dat kan! We verhuren meubilair, verzorgen de aankleding en zetten naar wens een heel concept op. Van uitnodigingen, ontvangst met champagne, gadgets tot turnkey productie. Werkelijk alles kan worden geregeld; óók bij jou op locatie. Waar maken we je blij mee?

Diepzeekonijn Stadslab Terras Promo012

Onbeperkte mogelijkheden voor kleine en grote events

verhuur van festivalmeubels

Events bij jou op locatie

We zijn bij Stadslab Groningen gespecialiseerd in events. Niet alleen bij ons op het Suikerunieterrein, maar ook bij jou! Je hebt de mogelijkheid om meubilair en bijvoorbeeld tenten van ons te huren. Of we kunnen bij jou op locatie een volledig event verzorgen, van aankleding tot hapjes, drankjes of en foodtrucks.

We zetten een passend concept neer dat altijd verrassend en nét even anders is, voor kleine én grote evenementen. Los te boeken, of in combinatie met smaakvolle catering.

Verhuur van festivalmeubels

Kies je voor een robuust houten palletmeubel, een foodtruck of ruige olievaten? Klik stap voor stap door de mogelijkheden voor verhuur en bereken alvast jouw prijs op maat. Op zoek naar iets anders? Neem dan contact op, we denken graag met je mee!