Menukaart

Menukaart

Bij Stadslab hebben we geen vaste menukaart, omdat elk event uniek is. Op deze pagina laten we je graag alle mogelijkheden rondom eten en drinken zien. Zo kun je bij ons terecht voor uitgebreide gangendiners, waarbij elk gerecht met zorg en aandacht is bereid en gepresenteerd. We denken graag met je mee over de juiste samenstelling van het menu, zodat het past bij de gelegenheid en de wensen van jou en je gasten.

catering-in-groningen-bij-stadslab

Heerlijk eten, volledig naar jouw wens

stadslab-groningen-menukaart-menu-catering-eten

Combinatie feest & diner

Ook voor een combinatie van diner en feest ben je bij ons aan het juiste adres. Onze chefs bereiden de lekkerste gerechten voor je en onze locatie biedt genoeg ruimte voor een gezellig feest na afloop van het diner. Of je nu een jubileum, verjaardag of huwelijk wilt vieren, wij zorgen voor een onvergetelijke avond.

Streetfood & foodtrucks

Hou je meer van streetfood en foodtrucks? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze foodtrucks zijn een echte blikvanger en zorgen voor een gezellige sfeer op jouw event. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke hamburgers, pizza’s uit de steenoven of authentieke loempia’s. Onze chefs bereiden de gerechten ter plekke, zodat je altijd kunt genieten van vers en smakelijk eten.

Stel zelf het menu samen

Wil je liever zelf samen met onze chef een menu samenstellen? Dat kan ook bij Stadslab. Samen bespreken we de mogelijkheden en stellen we een menu samen dat past bij jouw wensen en de gelegenheid. Zo weet je zeker dat je een persoonlijk en uniek menu hebt voor jouw event.

Catering op locatie

Tot slot bieden we ook catering op externe locaties aan. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft of ander event organiseert, wij verzorgen graag de catering voor je. Onze chefs bereiden de gerechten ter plekke en zorgen voor een smaakvolle ervaring voor jou en je gasten.

Even overleggen met onze chef?

Wil je meer weten over onze menukaart of direct contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.