Catering in Groningen

De lekkerste catering in Groningen vind je bij Stadslab! Hier ben je aan het juiste adres voor een kleine versnapering of een uitgebreid diner. Met een professionele horeca keuken en enthousiaste chefs in huis verzorgen we voor ieder event passende catering.

LucasKemper Stadslab 2 LR 96

Onbeperkte mogelijkheden voor kleine en grote events

IMG 20220504 133512

Creatieve borrelhapjes, biologische hamburgers of bruisende cocktails? Voor zowel grote als kleine groepen verzorgen wij catering die nét even anders is. Zo heb je altijd passende catering voor jouw event. We hebben verschillende arrangementen klaarstaan: van koffie en thee bij de vergadering, tot lunch, diner en een borrel. Deze arrangementen vind je in onze evenementenplanner.

Wil je liever zelf een menu samenstellen of heb je andere wensen? Je kan denken aan een lunchbuffet, tot 6-gangendiner aan mooi gedekte tafels, lokale kaasplanken, barbecues of diverse borrelhappen uit onze eigen keuken. En wil je de touwtjes volledig in handen hebben? Stel dan samen met onze chef een menu samen. Het is allemaal mogelijk op maat! Neem contact op en geef je wensen door.

In onze evenementenplanner vind je de verschillende arrangementen. Bereken gemakkelijk jouw prijs op maat en weet waar je op kan rekenen. Helemaal overtuigd? Of ben je op zoek naar iets dat er niet tussen staat? Neem dan contact op! We kijken graag samen naar jouw event.

Catering op locatie

LucasKemper Stadslab 2 LR 58

Bij Stadslab Groningen weten we als geen ander hoe belangrijk goed eten is. Daarom bieden we niet alleen catering op locatie aan, maar ook een breed scala aan opties om aan al je culinaire wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid 3-, 4-, of 5-gangen diner of juist snelle streetfood, snelle happen of borrelhapjes, wij hebben het allemaal in huis.

Onze cateringdiensten zijn geschikt voor allerlei events, of het nu gaat om bedrijfsfeesten, festivals of een bruiloft. Met onze mobiele keuken en ervaren koks zijn we in staat om ter plekke de lekkerste gerechten te bereiden. Denk aan heerlijke hamburgers, verse pizza’s of smakelijke saté, maar ook aan verrassende vegetarische en veganistische opties.

Of je nu op zoek bent naar een intiem diner op locatie of een groot festival met duizenden bezoekers, bij Stadslab Groningen staan we voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van de lekkerste gerechten en de beste service. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.a

Catering in Groningen: bij ons op het Suikerunieterrein

Bij het organiseren van een event komt veel kijken. Van de locatie tot de aankleding en van de muziek tot de gastenlijst, er is veel om over na te denken. Maar er is één ding wat je zeker niet moet vergeten: de catering. Gelukkig hoef je daar niet apart nog naar op zoek, want Stadslab Groningen verzorgt dit graag voor je.

Of je nu een intiem diner organiseert voor vrienden en familie, of een groot bedrijfsfeest voor al je collega’s, bij Stadslab Groningen ben je aan het juiste adres voor de catering. We bereidt alles zelf en werken alleen met verse, hoogwaardige ingrediënten. Van een uitgebreide 3- of 4-gangen maaltijd tot heerlijke streetfood en snelle happen, alles is mogelijk.

Maar het mooiste van alles is dat de catering van Stadslab Groningen naadloos aansluit op de locatie en de sfeer van je event. Of je nu een bruiloft met diner organiseert, een jubileumfeest met diner, of een studentengala met onbeperkt drinken, bij Stadslab Groningen ben je aan het juiste adres voor de catering. Het team denkt graag met je mee en komt met creatieve en smaakvolle oplossingen die passen bij jouw event en jouw wensen.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je event bij Stadslab Groningen en laat het team zorgen voor de perfecte catering. Zo wordt jouw event een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

catering-in-groningen-bij-stadslab