De Locatie voor jouw bedrijfsfeest

Stadslab Groningen Locatie bedrijfsfeest

De perfecte locatie voor jouw bedrijfsfeest, Klein of groot

184435 scaled

Alle mogelijkheden voor bedrijfsfeesten

Stadslab is gelegen op het unieke Suikerunieterrein en heeft binnen ruimte voor 450 personen. Echter door het festivalterras en met behulp van stoere tenten, kunnen we uitbreiden tot 2500 personen! Ideaal voor een groot bedrijfsfeest, congres of het organiseren van een festival of ander tof buiten event. Kortom, Stadslab Groningen is dé locatie voor jouw bedrijfsfeest!

Bovendien heeft Stadslab Groningen het grootste openluchtpodium van Nederland! Het geïntegreerde permanente podium kan dienen als mainstage voor evenementen en heeft een capaciteit tot wel 10.000 toeschouwers. 

Arrangementen: vergaderen, lunchen, dineren of borrelen

Het zou geen goed bedrijfsfeest zijn zonder een heerlijk diner bij het Stadslab! Van een walking diner, buffet diner, BBQ tot een 6-gangen diner aan mooi gedekte tafels, op onze locatie is alles mogelijk. Het menu stellen we in overleg met jou en onze koks samen.

We bieden meerdere dranken arrangementen op maat aan, aangepast naar jouw wensen. Daarbij kunnen wij verschillende borrelhappen uit onze eigen keuken serveren. Denk aan pincho’s, verschillende bittergarnituur, charcuterie of lokale kaasplanken.

Toch wat zakelijker? Vergaderarrangementen bestaan uit koffie & thee met zoet en water gedurende de vergadering. Onze zaal beschikt over een beamer en geluidsversterking. Vergaderarrangementen kunnen worden uitgebreid met een lunch, borrel of diner. En eventueel met extra techniek.

Het basis luncharrangement bestaat uit verschillende vers afgebakken broodjes en sandwiches. Aan te vullen met bijvoorbeeld smoothies, verschillende soorten soepen of warme snacks. Naast het basis luncharrangement bieden wij ook de mogelijkheid voor een volledig lunchbuffet. 

Jouw bedrijfsfeest op maat

We hebben alles in huis om jouw bedrijfsfeest succesvol en onderscheidend te maken op onze locatie. Van uitnodigingen, ontvangst met champagne, gadgets tot turnkey productie. Werkelijk alles kan worden geregeld. Je kan kiezen voor een van de totaalpakketten, maar je kan ook zelf een evenement samenstellen door gebruik te maken van losse services. Kies bijvoorbeeld een passend thema en verschillende activiteiten om het evenement helemaal aan te laten sluiten op jouw wensen. 

Alle mogelijkheden en arrangementen zijn te vinden in onze planner. Nadat je de keuzes hebt gemaakt krijg je direct de kosten te zien en na afronding krijg je een offerte toegestuurd. Als je een specifieke datum in je hoofd hebt, kan je deze aangeven als voorkeursdatum.