Zakelijke events van september tot januari

Stadslab Groningen is dé bruisende industriële locatie die alle mogelijkheden biedt voor het creëren van onvergetelijke evenementen. Met ruimte voor 450 gasten en gelegen aan de Ring in Groningen, biedt Stadslab niet alleen een indrukwekkend interieur maar ook een ruim buitenterrein en gemakkelijke parkeermogelijkheden.

StadsLab IKEA 17 09 2022 4169 2 scaled

Your energy is chemistry

Bouw Nederland Regiodag 09 05 2023 83 2818 2 scaled

Over Stadslab Groningen

Een wereld vol nieuwe energie, lekker eten, gekoelde drankjes en toffe events. Een wereld waar gedanst kan worden, maar ook kan worden vergaderd. Waar wij elke dag werken aan de meest unieke zakelijke- en particuliere evenementen.

Wat wij bieden? Een stoere, industriële locatie met veel ruimte voor creativiteit! Onze onderscheidende concepten bieden we full service aan, maar zijn ook los te boeken. Ook ontwikkelen we maatwerk evenementen van elk formaat, van tot wel 5000 personen. En natuurlijk verrassende catering voor iedere gelegenheid.

Kom je Stadslab Groningen ervaren? Via onze evenementenplanner kan je alvast een groot deel van je event samenstellen.

Presentaties & borrels

Laat ons de techniek volledig regelen terwijl jij je concentreert op een succesvolle presentatie. Met een zaal die naar wens kan worden ingericht biedt Stadslab de ideale setting voor professionele presentaties. En na afloop van je presentatie is er alle ruimte om te ontspannen en te netwerken, terwijl je geniet van een heerlijke borrel.

Stadslab Nacht van de sociologie 6054 1

Feestelijk dineren met alle medewerkers

Kies voor lange, feestelijk gedekte tafels, uitgebreide 4- of 5-gangendiners, buffetten of stel zelf het menu samen met onze getalenteerde chef-kok. Met een aanpasbare locatie voor groepen van elke grootte, biedt Stadslab alle ruimte om van jouw diner een memorabele en smaakvolle ervaring te maken.

Wine Disco Okt 2022 1333 2

Zakelijke festivals

Stadslab is ook dé locatie voor het organiseren van zakelijke festivals. Of het nu gaat om een bedrijfsdag voor al het personeel of een publieksfestival met beursstands en lekker eten, ons team zorgt voor een geslaagd event. Met de mogelijkheid om op te schalen tot circa 2500 personen biedt Stadslab alle ruimte voor creativiteit en innovatie.

IMG 3559

Meer inspiratie? Download ons magazine

Lees hier het Stadslab Magazine, boordevol tips en inspiratie! In het magazine vind je ook een overzicht van de tarieven. Je kunt het magazine downloaden en opslaan op je computer.

Wine Disco Okt 2022 1229