Your energy is chemistry

Locatie Stadslab

Over Stadslab

Op slechts 5 minuten fietsen van de Groninger binnenstad wacht een nieuwe wereld. 

Waar ooit de vrachtwagens af en aan reden, waar je suikerbieten zag zo ver je kon kijken, waar elke dag honderden Groningers werkten aan de beste suikerproducten. Daar is iets nieuws ontstaan. Een plek waar industrie, stad en natuur samenkomen. Waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Waar het borrelt en bruist.

Op het voormalig terrein van de Suikerunie in Groningen staat Stadslab Groningen. Stadslab Groningen is er voor evenementen, feesten en activiteiten van elk formaat. Van vrijgezellenfeest tot festival, van congres tot vergadering. Stadslab is er ook voor heerlijk eten en drinken: met onze regelmatig wisselende menukaart is je bezoek aan ons restaurant telkens weer een smakelijke verrassing. Én Stadslab is er voor ondernemers die willen werken in een inspirerende omgeving: bij ons huur je fijne vergaderruimtes en inspirerende flexplekken. 

In het Stadslab gaan eten, drinken, ontspannen en werken een ijzersterke verbinding aan. Een verbinding die je inspireert om hard te werken of aanspoort om helemaal uit je dak te gaan. Die je prikkelt om nieuwe mensen te leren kennen, of met oude vrienden nieuwe herinneringen te maken. Wat je ook komt doen, hoe lang je hier ook blijft: het Stadslab geeft je nieuwe energie. En dát is wat wij chemie noemen.

Stadslab Groningen. Your energy is chemistry.

Hier gaan eten, drinken, ontspannen en werken een ijzersterke verbinding aan
Stadslab Groningen geeft je nieuwe energie
Adres
Energieweg 10
9743 AN Groningen
Email
Telefoon
050 - 211 38 44