Iets te vieren

Heb je iets te vieren? Een jubileumfeest, bruiloft of verjaardag? Voor ieder event bieden we een passend concept. Onze concepten zijn los of in combinatie te boeken en bestaan uit origineel meubilair en smaakvolle catering. We bieden maatwerk voor events klein of groot, die altijd verrassend én anders zijn.

Fotografie: What a glorious feeling photography

Jarig, jubileum of trouwerij? Kom naar Stadslab Groningen!

iets-te-vieren-in-groningen

Onze moderne locatie op het oude, robuuste Suikerunieterrein maakt jouw feest direct sfeervol en stoer. Uitermate geschikt voor een bruiloft, verjaardag, jublieum of andere feestelijke gelegenheid.

Full Service

Wil je uitpakken met foodtrucks, een verpletterende indruk maken met een cocktailbar of kun je voor de aankleding wel wat hulp gebruiken van een ervaren partyplanner? Laat het ons weten. Stadslab heeft ook diverse outdoor activiteiten, niets is te gek! 

Bruiloft

Vier de mooiste dag van je leven in het Stadslab. Onze locatie is uitermate geschikt voor een bruiloft in informele setting. Denk aan: een festival wedding, dineren vanuit foodtrucks, vuurkorven, sfeerverlichting, tenten, lange- robuuste tafels, de mooiste zonsondergang bekijken vanaf het terras en dansen onder de grootste discobol van Groningen.

Houden jullie meer van chique dineren aan lang, gedekte tafels? Samen met u en onze koks maken wij graag een voorstel op maat wat helemaal bij jullie wensen past.

Jouw feestelijke gelegenheid

Wij helpen je een bruisend feest neer te zetten tot 2500 personen. Om je dag nét even dat beetje extra te geven, bieden we allerlei totaalpakketten en losse services aan: van een DJ, band of decoratie tot een kant-en-klare feestavond. Die kan je allemaal bekijken bij het samenstellen van jouw evenement in onze planner, je ziet dan ook direct de kosten. Als je een specifieke datum in je hoofd hebt, kan je alvast in de agenda bekijken of deze nog beschikbaar is.

Praktisch

Parkeren doe je gratis achter de fabriek, op steenworp afstand van het Stadslab. En we zijn uitstekend met de auto bereikbaar: Stadslab is gelegen aan de ringweg West van Groningen. De grote zaal beschikt over een beamer en een geluidsinstallatie met loopmicrofoon. De techniek kan naar wens worden uitgebreid. Daarnaast hebben we deze prachtig ingerichte Green House beschikbaar voor (kleinere) gelegenheden tot honderd personen.

feest-bij-stadslab-groningen