200731 223548 1651 RM Ruben May

Groepsreserveringen festivalterras

Groot, groter, grootst. Bedrijfsevenementen met veel genodigden of een feest met heel je vereniging? Ons kant-en-klare festivalterras leent zich perfect voor een festival en is daarom ook te huren voor je eigen evenement. Het terras is aangekleed met mooie ruige loungebanken, lange tafels, vuurkorven, stretchtenten, een foodtruck én de mogelijkheid om buiten muziek te draaien. Je organiseert je eigen festival al vanaf 200 personen!

Je eigen festival of privéfeest

Kosten

Excl. btw en o.b.v. 200-275 bezoekers

Techniek

Standaard geluidsset bestaande uit 2 boxen en een dj set (mengpaneel + booth).

150,-

Beveiliging

Minimaal 2 personen beveiliging tot 200 personen á €37,50 per uur, met een afname van minimaal 4 uren. Voor iedere 100 extra bezoekers, rekenen wij 1 extra beveiliger. Exacte aantal en uren in overleg en afhankelijk van het soort event.

V.a. 300,-

Omzetgarantie

Om het terras privé te kunnen gebruiken, rekenen wij op een omzetgarantie van €5.000,-. Dit kan behaald worden middels losse verkoop of een arrangement.

Schoonmaak

Bij normaal gebruik.

300,-

Optioneel

Bij 275-400 bezoekers dient er extra meubilair, een extra buitenbar en dranghekken te worden gehuurd. Exacte prijzen in overleg.

In overleg

Een resident dj van Stadslab is bij te boeken per 4 uren.

V.a. 200,-

Aanvullende techniek. Voor een beter geluid over het terras is het mogelijk om boxen rondom het terras te plaatsen. Dit is inclusief de standaard set en dj gear.

500,-

Het is mogelijk om de ticketing via Stadslab te laten verlopen. Hiervoor rekenen wij €1,50 per ticket. Uitbreiden met hostesses bij de deur of een gepersonaliseerd ticket-design is mogelijk tegen meerprijs.

1,50 p.t.

Op- en afbouwen is mogelijk op de dag van het event. Extra tijd gaat in overleg tegen meerprijs.

In overleg

Kom vrijblijvend bij ons langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden door te nemen.