Festivalterras reserveren

Waan je op een festival en kom de zomerse sferen opzoeken bij Stadslab. Je kunt het festivalterras reserveren of afhuren. In de zon genieten van heerlijke deuntjes en gekoelde drankjes, wat wil een mens nog meer?

festivalterras reserveren groningen

Een nieuwe wereld, op 5 minuten fietsen vanaf het stadscentrum

200731 223548 1651 RM Ruben May

Festivalterras reserveren of afhuren

Enkele dagen per jaar stellen we ons terras open voor het reserveren van losse tafeltjes. Op elke andere dag kun je het terras volledig afhuren! Stuur een mailtje naar [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

Een tafeltje reserveren

Kom genieten van live muziek van onze resident dj’s op het festivalterras! In de kalender hieronder zie je precies wanneer het terras geopend is en kan je gemakkelijk je plekje reserveren. Kom gezellig langs na een dagje werken of studeren en aanschouw de mooiste zonsondergang van Groningen!

Groepsreservering

Het terras opgaan is natuurlijk nóg leuker met een (grote) groep, dus dat maken wij voor je mogelijk! En om het je helemaal gemakkelijk te maken, bieden we voor groepen verschillende arrangementen aan. Zo weet je zeker dat je tijdens jouw bezoek genoeg lekkers op tafel hebt staan. Vergeet niet vooraf te reserveren, dan zorgen wij dat jullie een eigen stuk terras met genoeg ‘personal space’ hebben. Reserveren voor groepen kan door een mailtje te sturen. Eerst meer weten over de mogelijkheden en arrangementen? Bekijk de informatiepagina.

200731 220650 4344 RM Ruben May 1