Bekijk onze Agenda

In deze agenda vind je alle openbare events die binnenkort bij Stadslab Groningen plaatsvinden. Van feesten tot markten en van beurzen tot lezingen, we hebben voor ieder wat wils! Onder elke event kun je alle informatie vinden over de tijden en tickets die je nodig hebt om aanwezig te zijn.

Wil je liever zelf iets te organiseren bij ons? Laat het ons weten! Of het nu gaat om een feest, een markt, een beurs of een lezing, we hebben alles in huis om jouw event tot een succes te maken.

stadslab-groningen-events-agenda

check hier datum, tijd en ticketinfo

Roodkopje

YAY, op zaterdag 8 juni is Roodkopje terug met hun Backyard Special! Dit jaar strijken ze neer bij Stadslab. Verwacht een dag vol dans in combinatie met lekker eten, verrassende acts, ruimte om te chillen en uiteraard de fijnste HipHop, R&B & Afro van toen en nu. Deze editie wil en mag je niet missen!

Zaterdag 8 juni 15:00 tot 23:00 uur

roodkopje8juni

Brullende Beats: Polen – Nederland

Kom je op 16 juni om 15:00 uur de wedstrijd Polen – Nederland kijken?🦁⚽ Stadslab Groningen wordt ook dit EK weer omgedoopt tot de grootste huiskamer van het land. Kijk alle wedstrijden bij ons op een gigantisch scherm! We hebben plek voor jouw grootste vriendengroep.🍻 Bier, bitterballen en niet te vergeten: te gekke muziek van Wijland Sessies voor en na de wedstrijd. Reserveren is niet nodig, tenzij je een VIP-plekje wil bemachtigen. In dat geval mail je naar info@stadslabgroningen.nl ❤️🤍💙 Entree is gratis!

Zondag 16 juni 15:00 uur aanvang wedstrijd
Gratis entree, reserveren optioneel

Brullende Beats WK 2022 NL wedstrijd 1 5632

Brullende Beats: Nederland – Frankrijk

Kom je op 21 juni om 21:00 uur de wedstrijd Nederland – Frankrijk kijken?🦁⚽ Stadslab Groningen wordt ook dit EK weer omgedoopt tot de grootste huiskamer van het land. Kijk alle wedstrijden bij ons op een gigantisch scherm! We hebben plek voor jouw grootste vriendengroep.🍻 Bier, bitterballen en niet te vergeten: te gekke muziek van Wijland Sessies voor en na de wedstrijd. Reserveren is niet nodig, tenzij je een VIP-plekje wil bemachtigen. In dat geval mail je naar info@stadslabgroningen.nl ❤️🤍💙 Entree is gratis!

Vrijdag 21 juni 21:00 uur aanvang wedstrijd
Gratis entree, reserveren optioneel

Brullende Beats WK 2022 NL wedstrijd 1 5454

Brullende Beats: Nederland – Oostenrijk

Kom je op 25 juni om 18:00 uur de wedstrijd Nederland – Oostenrijk kijken?🦁⚽ Stadslab Groningen wordt ook dit EK weer omgedoopt tot de grootste huiskamer van het land. Kijk alle wedstrijden bij ons op een gigantisch scherm! We hebben plek voor jouw grootste vriendengroep.🍻 Bier, bitterballen en niet te vergeten: te gekke muziek van Wijland Sessies voor en na de wedstrijd. Reserveren is niet nodig, tenzij je een VIP-plekje wil bemachtigen. In dat geval mail je naar info@stadslabgroningen.nl ❤️🤍💙 Entree is gratis!

Dinsdag 25 juni 18:00 uur aanvang wedstrijd
Gratis entree, reserveren optioneel

Brullende Beats WK 2022 NL wedstrijd 1 5704

FLONK Friday – Festivaleditie

Laat je in de watten leggen met heerlijke cocktails, live acts, goede muziek en heel fijn gezelschap.❤️‍🔥 Op de vetste locaties in de stad. Heb je de hele week hard gewerkt, je talent ingezet om alle targets te halen en vooral lekker normaal gedaan? Op vrijdag 28 juni mag je alles lekker los laten. Kom dansen. Kom het leven vieren. We zetten Stadslab weer op stelten tijdens het enige echte FLONK Friday Festival.

Vrijdag 28 juni vanaf 17.00

Flonk 16 06 2023 1907

Jouw eigen event in deze agenda?

feest-of-event-bij-stadslab-groningen

Jouw eigen event in de agenda van Stadslab Groningen?

Heb je zelf een te gek idee voor een event? Bij Stadslab Groningen ben je aan het juiste adres om je feest, markt, beurs of lezing te organiseren! Onze locatie biedt een unieke en inspirerende omgeving voor events van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een feestelijk event, ons team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke ervaring.

Als je je event bij Stadslab Groningen organiseert, zorgen wij ervoor dat het event wordt opgenomen in onze agenda en dat het wordt gepromoot via onze social media kanalen als het event interessant is voor onze volgers. Indien nodig kunnen we je ook voorzien van tips voor de promotie van je event. Neem contact met ons op als je jouw event bij Stadslab Groningen wil organiseren.

Een besloten feest of event organiseren?

Organiseer je liever een besloten feest of event? Bij Stadslab Groningen is dat ook mogelijk! Onze locatie biedt een unieke en inspirerende omgeving voor zowel openbare als besloten events van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een feestelijk event, ons team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke ervaring.

Houd er rekening mee dat we alleen openbare events opnemen in onze online agenda. Als je een besloten event bij ons wilt organiseren, kunnen we natuurlijk nog steeds helpen met de planning en uitvoering van het event. Neem contact met ons op om te kijken of de datum waarop jij je event wilt organiseren nog beschikbaar is in onze agenda.