Bekijk onze Agenda

In deze agenda vind je alle openbare events die binnenkort bij Stadslab Groningen plaatsvinden. Van feesten tot markten en van beurzen tot lezingen, we hebben voor ieder wat wils! Onder elke event kun je alle informatie vinden over de tijden en tickets die je nodig hebt om aanwezig te zijn.

Wil je liever zelf iets te organiseren bij ons? Laat het ons weten! Of het nu gaat om een feest, een markt, een beurs of een lezing, we hebben alles in huis om jouw event tot een succes te maken.

stadslab-groningen-events-agenda

check hier datum, tijd en ticketinfo

Suikerbrij Festival

Zet ‘m in je agenda: het festivalterras komt terug tijdens het Suikerbrij Festival op zaterdag 9 september. Kom en geniet van een dag vol creativiteit, muziek, kunst, workshops en heerlijk festivalfood én live dj’s bij Stadslab Groningen! 🎨 Het festival is gratis toegankelijk en tickets zijn niet nodig.

Zaterdag 9 september

Stadslab Stella Dekker Fotografie 2

Solemate Sneakermarket

Hét gróótste aanbod aan sneakers op Solemate Sneakermarket tot nu toe! Inclusief heerlijke food & drinks en fashion: jouw najaars- en winteroutfit heb je zo gefixt. Bij zijn? Scoor nu je ticket vanaf 12,50 per stuk.

Zondag 8 oktober van 12.00 tot 18.00

cristiano de luca sneaker stadslab

Jouw eigen event in deze agenda?

feest-of-event-bij-stadslab-groningen

Jouw eigen event in de agenda van Stadslab Groningen?

Heb je zelf een te gek idee voor een event? Bij Stadslab Groningen ben je aan het juiste adres om je feest, markt, beurs of lezing te organiseren! Onze locatie biedt een unieke en inspirerende omgeving voor events van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een feestelijk event, ons team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke ervaring.

Als je je event bij Stadslab Groningen organiseert, zorgen wij ervoor dat het event wordt opgenomen in onze agenda en dat het wordt gepromoot via onze social media kanalen als het event interessant is voor onze volgers. Indien nodig kunnen we je ook voorzien van tips voor de promotie van je event. Neem contact met ons op als je jouw event bij Stadslab Groningen wil organiseren.

Een besloten feest of event organiseren?

Organiseer je liever een besloten feest of event? Bij Stadslab Groningen is dat ook mogelijk! Onze locatie biedt een unieke en inspirerende omgeving voor zowel openbare als besloten events van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een feestelijk event, ons team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke ervaring.

Houd er rekening mee dat we alleen openbare events opnemen in onze online agenda. Als je een besloten event bij ons wilt organiseren, kunnen we natuurlijk nog steeds helpen met de planning en uitvoering van het event. Neem contact met ons op om te kijken of de datum waarop jij je event wilt organiseren nog beschikbaar is in onze agenda.