Bekijk onze Agenda

In deze agenda vind je alle openbare events die binnenkort bij Stadslab Groningen plaatsvinden. Van feesten tot markten en van beurzen tot lezingen, we hebben voor ieder wat wils! Onder elke event kun je alle informatie vinden over de tijden en tickets die je nodig hebt om aanwezig te zijn.

Wil je liever zelf iets te organiseren bij ons? Laat het ons weten! Of het nu gaat om een feest, een markt, een beurs of een lezing, we hebben alles in huis om jouw event tot een succes te maken.

stadslab-groningen-events-agenda

check hier datum, tijd en ticketinfo

Brullende Beats: Nederland – Engeland

Woensdag 10 juli Nederland in de halve finale tegen Engeland.
21.00 uur aanvang wedstrijd, 19.00 deuren open.

🧡⚽️ Normale reserveringen zijn vol: als je gereserveerd hebt krijg je een mailtje of je op tijd was. Zo ja, dan zit je gezellig binnen in Stadslab. Zo niet, dan kun je een ticket kopen voor de extra plekken! We maken achter Stadslab extra staplekken om de wedstrijd te kijken. Met muziek, echte oranje-stemming, bier van de bar en je staat natuurlijk droog! Een ticket voor de extra plekken kost 5 euro, zodat wij de kosten kunnen dekken.

2 ruimtes, 9 schermen, live muziek van Wijland Sessies en oneindig veel bitterballen, koude biertjes en drankjes… Wees erbij!

Dit keer dus geen vrije inloop; haal snel je kaartje🍻🦁 VOL = VOL

Brullende Beats WK 2022 NL wedstrijd 1 5704

Suikerbrij Festival

🍻 Op zaterdag 14 september is het Suikerbrij festival op het Suikerterrein en wij openen ons festivalterras! Geniet van heel veel lekker festivalfood, speciaalbiertjes en drankjes. En natuurlijk muziek van live dj’s! Kom gezellig langs!

Zaterdag 14 september

WhatsApp Image 2024 06 24 at 12.48.03

TKP Tocht van Groningen

De 12e editie van de TKP Tocht van Groningen zal plaatsvinden op zondag 15 september. Net als vorige jaren is Stadslab het gezellige begin- en eindpunt. Iedereen eindigt met een lekker drankje op ons terras. Doe je ook mee? Schrijf je in!

Zondag 15 september

WhatsApp Image 2024 06 24 at 12.48.38

Jouw eigen event in deze agenda?

feest-of-event-bij-stadslab-groningen

Jouw eigen event in de agenda van Stadslab Groningen?

Heb je zelf een te gek idee voor een event? Bij Stadslab Groningen ben je aan het juiste adres om je feest, markt, beurs of lezing te organiseren! Onze locatie biedt een unieke en inspirerende omgeving voor events van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een feestelijk event, ons team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke ervaring.

Als je je event bij Stadslab Groningen organiseert, zorgen wij ervoor dat het event wordt opgenomen in onze agenda en dat het wordt gepromoot via onze social media kanalen als het event interessant is voor onze volgers. Indien nodig kunnen we je ook voorzien van tips voor de promotie van je event. Neem contact met ons op als je jouw event bij Stadslab Groningen wil organiseren.

Een besloten feest of event organiseren?

Organiseer je liever een besloten feest of event? Bij Stadslab Groningen is dat ook mogelijk! Onze locatie biedt een unieke en inspirerende omgeving voor zowel openbare als besloten events van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een feestelijk event, ons team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke ervaring.

Houd er rekening mee dat we alleen openbare events opnemen in onze online agenda. Als je een besloten event bij ons wilt organiseren, kunnen we natuurlijk nog steeds helpen met de planning en uitvoering van het event. Neem contact met ons op om te kijken of de datum waarop jij je event wilt organiseren nog beschikbaar is in onze agenda.