Your energy is chemistry

Agenda

  • augustus

  • za 8 aug

   Terug Naar Toen

   Start: 17:30
   ๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ก๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ป  !! Lieverds, het zijn rare tijden, konden we maar met z'n allen terug in de tijd, Terug Naar Toen alles nog normaal was... Dat zou wat zijn hรจ?  Wij hebben samen met onze vriendjes van Stadslab een onwijs leuk dingetje bedacht. Het TNT terras waar jij en je huisgenoten toch nog kunnen genieten van muziek, hapjes en drankjes deze zomer!!   ๐—–๐—ข๐—ฉ๐—œ๐——-๐Ÿญ๐Ÿต  We houden ons netjes aan alle regels van het RIVM, je boekt een tafel op het terras met je huishouden. Wij verzorgen uiteraard voor de heerlijke 90's en 00's hits   ๐™ˆ๐™๐™•๐™„๐™€๐™†  Wij zorgen dat onze superstar dj's in topvorm zijn en jullie laten sit-down-dansen en meeblรจren zoals jullie van ons gewend zijn!   ๐—ง๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—ง๐—ฆ  Let op, deze waanzinnig gezellige terras-beleving is voor een kleine groep per shift om zo de veilige 1,5 meter te kunnen waarborgen, de tickets zullen daardoor razend snel uitverkopen  TICKETS BESCHIKBAAR VANAF DONDERDAG 30 JULI om 17:00u!! Ticketshop: tba Wij hopen jullie allemaal weer te zien want wij hebben jullie veel te lang gemist!  Hele dikke kus, Terug Naar Toen 
  • zo 9 aug

   Kindermiddag @ Stadslab

   Start: 12:00 Toegang gratis
   Speciaal voor onze jongste bezoekers organiseert Stadslab Groningen op zondag 9 augustus een kindermiddag. Stadslab zorgt voor leuke spellen zoals: een potje Jeus de Boeles, een springkussen, bordspellen en meer. Daarnaast verzorgt 2Join een speciale silent diso!! De ouders kunnen heerlijk neerploffen op het zonnige terras. De toegang is gratis en reserveren is niet verplicht. 
  • za 15 aug

   Rewind Terrasfestival

   Start: 18:00
    ๐—ฅ๐—˜๐—ช๐—œ๐—ก๐—— ๐—œ๐—ฆ ๐—•๐—”๐—–๐—ž ๐—ฌ'๐—”๐—Ÿ๐—Ÿ!!  We hebben er eventjes op moeten wachten maar we mogen dan eindelijk weer so: TAKE THAT, REWIND IT BACK!  Terug naar feestjes zoals jullie van ons gewend zijn en dit keer lekker bij Stadslab Groningen in het zonnetje, festivallen op het mooiste terras van het Noorden en je sitdown dansje doen op de hits van Nelly, MJ en Beyoncรฉ!   ๐—–๐—ข๐—ฉ๐—œ๐——-๐Ÿญ๐Ÿต  We houden ons netjes aan alle regels van het RIVM.  ๐™ˆ๐™๐™•๐™„๐™€๐™†  Onze vaste Rewind Djโ€™s zorgen voor de lekkerste hits van toen & nu!  ๐——๐—”๐—ง๐—”   15 aug 18:00/23:00u  ๐—ง๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—ง๐—ฆ  Let op, het terras heeft een beperkte capaciteit, de tickets zullen dus razend snel uitverkopen. Dit om de veilige 1,5 meter te waarborgen! De kaartverkoop start woensdag 5-8 om 12:00u!
  • vr 28 aug

   Bommen Berend bij Stadslab

   Start: 16:00 Meer info volgt
  • september

  • za 26 sep

   Save the date!

   Start: 14:00
   Wat we gaan doen is nog geheim, maar zet 26 september vast in je agenda, neem je zonnebril mee en we brengen je niet thuis!

  Aanvraagformulier

  Leuk dat je geinteresseerd bent! Na je aanvraag zullen wij contact met je opnemen om de mogelijkheden verder met elkaar te bespreken.ย 

  gasten