Your energy is chemistry

Agenda

  • september

  • za 4 sep

   AIDition 2021

   Start: 15:30 De ticketverkoop start op 1 maart 2021. Nadere informatie over de programmering volgt.
   Deze derde editie van AIDition vindt plaats op zaterdag 4 september bij Stadslab Groningen. Tijdens dit benefietfestival voor jong en oud, kun je genieten van live muziek en diverse activiteiten voor het hele gezin. De diverse bands treden belangeloos om geld in te zamelen voor beter onderwijs in Uganda.  
  • vr 24 sep

   Janneke Jager - FANTOOMGELUK

   Start: 20:00 16,50
   Wanneer Janneke op zolder struikelt over een vergeten tas met oude cassettebandjes, wordt ze terug geslingerd in de tijd. Opeens zit ze weer op haar tienerkamertje, te dromen over ‘later’.  Een paar dingen worden haar al snel volkomen duidelijk. Eén: dat vroeger niet alles beter was – zoals haar erbarmelijke muzieksmaak én haar dubieuze kapsels. Twee: dat de meest belabberde songteksten als een virus op je harde schijf blijven zitten, al dan niet fonetisch. En drie: dat alles behoorlijk anders is uitgepakt dan ze eind jaren ’80 hoopte én kon vermoeden. Maar is dat erg? En kan het nog anders? Twijfelend tussen weemoed en schaamte maakt Janneke een verrassende balans op aan de hand van die ene grote vraag: Wat als…? Tekst & zang: Janneke Jager Muziek: Bas Bons & Timo Menkveld Regie: Titus Tiel Groenestege

  Aanvraagformulier

  Leuk dat je geinteresseerd bent! Na je aanvraag zullen wij contact met je opnemen om de mogelijkheden verder met elkaar te bespreken. 

  gasten