Your energy is chemistry

Agenda

  • september

  • za 18 sep

   Stadslab Live | Festival

   Start: 15:00 €17,- Testen voor toegang vereist
   We sluiten dit festivalseizoen af in stijl, met een vet festival waarop volop gedanst kan worden. Zaterdag 18 september wordt onze industriële locatie eindelijk weer eens omgebouwd tot een festival. Géén anderhalve meter, géén vaste zitplaatsen!! Maak je klaar voor een heerlijke nazomerdag met de beste muziek van dit moment. Mr. Belt & Wezol, Boss Axis, Veeta, Weiland sessies en Moxes voorzien je de hele avond van heerlijke muziek om tot laat op te dansen. Je laatste kans om dit jaar te dansen in de zon!!
  • vr 24 sep

   Janneke Jager - FANTOOMGELUK

   Start: 20:30 16,50
   Wanneer Janneke op zolder struikelt over een vergeten tas met oude cassettebandjes, wordt ze terug geslingerd in de tijd. Opeens zit ze weer op haar tienerkamertje, te dromen over ‘later’.  Een paar dingen worden haar al snel volkomen duidelijk. Eén: dat vroeger niet alles beter was – zoals haar erbarmelijke muzieksmaak én haar dubieuze kapsels. Twee: dat de meest belabberde songteksten als een virus op je harde schijf blijven zitten, al dan niet fonetisch. En drie: dat alles behoorlijk anders is uitgepakt dan ze eind jaren ’80 hoopte én kon vermoeden. Maar is dat erg? En kan het nog anders? Twijfelend tussen weemoed en schaamte maakt Janneke een verrassende balans op aan de hand van die ene grote vraag: Wat als…? Tekst & zang: Janneke Jager Muziek: Bas Bons & Timo Menkveld Regie: Titus Tiel Groenestege

  Aanvraagformulier

  Leuk dat je geinteresseerd bent! Na je aanvraag zullen wij contact met je opnemen om de mogelijkheden verder met elkaar te bespreken. 

  gasten