Your energy is chemistry

Agenda

  • september

  • vr 25 sep

   Sport Noord - Zomerquiz

   Start: 20:00 โ‚ฌ20,00 per team van maximaal 4 personen
   Weet jij wie het WK in 1982 won, wie de snelste op de 100 meter sprint is of welke turner vlak voor de Olympische Finale werd gediskwalificeerd? Doe dan mee met de Sport Noord Zomerquiz!
  • za 26 sep

   Terug Naar Toen

   Start: 17:30
   ๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ก๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ป  !! Nou daar zijn we dan weer! Opnieuw een gloednieuwe en bloedgezellige editie van je gabbers van Terug Naar Toen! Zien we jou daar? Lekker hoog in het Noorden?  Wij hebben samen met onze vriendjes van Stadslab een onwijs leuk dingetje bedacht. Het TNT terras waar jij en je huisgenoten toch nog kunnen genieten van muziek, hapjes en drankjes deze zomer!!
  • oktober

  • za 3 okt

   Rewind Terrasfestival

   Start: 18:00
    ๐—ฅ๐—˜๐—ช๐—œ๐—ก๐—— ๐—œ๐—ฆ ๐—•๐—”๐—–๐—ž ๐—ฌ'๐—”๐—Ÿ๐—Ÿ!!  We hebben er eventjes op moeten wachten maar we mogen dan eindelijk weer so: TAKE THAT, REWIND IT BACK!  Terug naar feestjes zoals jullie van ons gewend zijn en dit keer lekker bij Stadslab Groningen in het zonnetje, festivallen op het mooiste terras van het Noorden en je sitdown dansje doen op de hits van Nelly, MJ en Beyoncรฉ!   ๐—–๐—ข๐—ฉ๐—œ๐——-๐Ÿญ๐Ÿต  We houden ons netjes aan alle regels van het RIVM.  ๐™ˆ๐™๐™•๐™„๐™€๐™†  Onze vaste Rewind Djโ€™s zorgen voor de lekkerste hits van toen & nu!  ๐——๐—”๐—ง๐—”   15 aug 18:00/23:00u  ๐—ง๐—œ๐—–๐—ž๐—˜๐—ง๐—ฆ  Let op, het terras heeft een beperkte capaciteit, de tickets zullen dus razend snel uitverkopen. Dit om de veilige 1,5 meter te waarborgen! De kaartverkoop start woensdag 5-8 om 12:00u!

  Aanvraagformulier

  Leuk dat je geinteresseerd bent! Na je aanvraag zullen wij contact met je opnemen om de mogelijkheden verder met elkaar te bespreken.ย 

  gasten